Bambino Mio Zwemluier Flamingo

De zomer komt eraan! De tijd van badjes, zwembaden breekt weer aan. Dan mag de bekroonde wasbare zwemluier van Bambino Mio niet ontbreken. Zeker niet met zo’n hip motiefje als deze.

Wat maakt deze luier compleet: deze zwemluier is compleet en klaar om in het zwembad te springen 😉

 

Tip: Ga je op vakantie neem dan 2 of 3 wasbare zwemluiers mee zodat er helemaal geen wegwerp zwemluiers meer nodig zijn.

15.49

SMLXL
Wissen

De zomer komt eraan! De tijd van badjes, zwembaden breekt weer aan. Dan mag de bekroonde wasbare zwemluier van Bambino Mio niet ontbreken. Zeker niet met zo’n hip motiefje als deze.

De zwemluier is makkelijk in het gebruik en biedt de ultieme oplossing voor jouw baby om deze zomer lekker te genieten van het zwembad en het ziet er ook nog eens leuk uit. De zwemluier heeft een waterbestendige laag die niet zichtbaar is en lekvrije pijpen zodat er niet onverhoopt toch in het water terecht komt. De super zachte katoenen voering is heel comfortabel voor je kindje. De zwemluier kan rond de taille strakker worden aangetrokken door middel van touwtjes.

Merk

Bambino Mio

Ons merk, Bambino Mio, is gebouwd op de principes kwaliteit, gemak, stijl, comfort en waar voor je geld. Wij zijn toegewijd aan het ontwikkelen van producten die goed zijn voor jou, je baby en het milieu. Ons doel is om jou fantastische klantenservice en product ervaring te bieden zodat jij je kan focussen op de geneugten van het ouderschap.Geleid door man en vrouw Guy en Jo Schanschieff, Bambino Mio is gebaseerd in het hart van het Engelse platteland in Northamptonshire.Het begon allemaal in 1991, Guy en Jo waren door India aan het reizen toen ze een Amerikaan bij de Taj Mahal ontmoetten. Tijdens een diner praatten ze over de wasbare luier wasservices die in New York beschikbaar waren. Dat was het. Het idee was geboren.Na hun terugkeer naar het Verenigd koninkrijk zetten Guy en Jo hun eigen wasbare luier wasservice op vanuit hun huis in Northampton. Ookal was er een langzame groei, Guy en Jo waren ervan overtuigd dat wasbare luiers de manier voorwaarts waren. Het werd duidelijk dat de wasbare luiers in populariteit groeiden, maar de vraag naar de wasservice was gelimiteerd aangezien ouders zich snel realiseerden hoe eenvoudig het was om ze te wassen en hoeveel geld ze zo konden besparen.Met als gevolg dat Guy en Jo in 1997 steeds meer wasbare luiers en geassocieerde producten verkochten aan ouders via de post. Bambino Mio is inmiddels vastgesteld als het wereldwijd leidende merk in wasbare luiers en accessoires.Nu, 20 jaar later, na een trouwerij, 3 kinderen, een MBE, 60 prijzen en 50 landen wereldwijd; is Bambino Mio het grootste en meest gebruikte wasbare luier merk in de wereld. Bambino Mio is misschien gegroeid in aantal, maar de kern familiewaarden blijven hetzelfde, namelijk: het ontwikkelen van producten van hoge kwaliteit en ze voor iedereen toegankelijk en betaalbaar maken.Guy is ook erg betrokken bij de Nappy Alliance die hij in 2003 heeft opgericht en waar hij tevens de voorzitter is. De Nappy Alliance brengt producenten en distributeurs van wasbare luiers onder één lichaam samen om de industrie te vertegenwoordigen, politieke zaken aan te pakken en campagne te voeren voor zowel de centrale als de lokale overheid.

Maat

De Bambino Mio zwemluiers zijn beschikbaar in de volgende maten:

Small: <6 maanden of 5 kg tot 7 kg
Medium: 6-12 maanden of 7 kg tot 9 kg
Large: 1-2 jaar of 9 kg tot 12 kg
Extra Large: 2+jaar of 12 kg tot 15 kg

2 beoordelingen voor Bambino Mio Zwemluier Flamingo

  1. Anoniem (geverifieerde eigenaar)


    De zwemluier ziet er super leuk uit en is een top kraamkadootje!

  2. Anoniem (geverifieerde eigenaar)


    Een top zwemluiertje! Heel leuk en zit perfect. Ik ga er nog 1 bestellen zodat ik geen wegwerp zwemluiers meer nodig heb 😊😊

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.