TotsBots Peenut Wrap ChimPANTzee

De PeeNut Wrap van TotsBots is een perfect overbroekje. De PeeNut Wrap is onderdeel van het tweeledige systeem van Totsbots en gaat samen verschillende binnenbroekjes. Totsbots is een bewezen merk binnen de wasbare luiers. Bij veel gezinnen die al gebruik maken van wasbare luiers, zijn er zeker luiers van Totsbots aanwezig.

Wat maakt deze luier compleet: binnenbroekje + inlegvellen

Maten: Maat 1: 2,7-8kg en Maat 2: 4-16kg

De wasbare luiers van Totsots absorberen zeer goed, maar voor de nachten, of zware plassers, kun je altijd een extra laag creëren met een booster.

17.95

Size 1Size 2
Wissen

Totsbots is een zeer degelijk merk met verschillende systemen voor wasbare luiers. Wij van Duurzameluiers.nl zijn zeer enthousiast over de combinatie Totsbots PeeNut Wrap (buitenbroekje) in combinatie met de Totsbots Bamboozle Stretch (binnenbroekje), omdat dit gewoonweg veilig is in alle situaties. Indien je bijvoorbeeld een dagje weg bent en niet altijd op tijd kunt verschonen, is deze combinatie in heel veel gevallen ‘doorlek- vrij’.

Merk

TotsBots

TotsBots is één van de grondleggers van de hedendaagse wasbare luier revolutie. Overtuigd van het feit dat katoenen luiers beter waren voor het milieu maar enorm onhandig in gebruik ging Fiona Smyth aan de slag met haar naaimachine. Na de overweldigende respons van familie en vrienden trok Fiona de stoute schoenen aan en bestelde 50 m badstof en ging aan de slag.In 2003 wist TotsBots het wasbare luier landschap volledig te veranderen met de TotsBots Bamboozle Stretch. Dit was de eerste milieuvriendelijke wasbare luier van ecologische grondstoffen zoals bamboe. Inmiddels heeft het product een hele ontwikkeling doorgemaakt en is het één van de meest verkochte binnenbroekjes op de markt.Van een ontwerp aan de keukentafel tot familiebedrijf uit Glasgow. TotsBots is in de afgelopen 18 jaar uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van wasbare luiers.

Maat

De TotsBots PeeNut Wrap is beschikbaar in de volgende maten:

Maat 1: voor kinderen van 2,7 t/m 8kg

Maat 2: voor kinderen van 4 t/m 16kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.