WeeCare Hennep Booster

Een booster gebruik je om een extra absorberende laag te creëren voor in de wasbare luier. Een booster is ideaal voor de nachten (ons advies is om ’s nachts standaard een booster te gebruiken), of de wat grotere plassen.

Deze booster is van het merk WeeCare. Het mooie aan deze booster is dat het gemaakt is van natuurlijke materialen (3 lagen hennep, 55 % hennep and 45 % GOTS certified organic katoen).

Wat maakt dit compleet: binnenbroekje + buitenbroekje + inlegvellen

5.45

Op voorraad

Een booster gebruik je om een extra absorberende laag te creëren voor in de wasbare luier. Een booster is ideaal voor de nachten. Ons advies is om ’s nachts standaard een booster te gebruiken. Sommigen plaatsen de booster bovenop het binnenbroekje, anderen plaatsen de booster tussen het buitenbroekje en het binnenbroekje.

Merk

WeeCare

WeeCare is nieuw Deens bedrijf dat zich volledig richt op het maken herbruikbare wasbare luiers van hoge kwaliteit.Duurzaam en ecologisch staan hoog in het vaandel bij WeeCare. De wasbare luiers van WeeCare zijn een uitstekend alternatief voor de wegwerpbare luiers. Door het gebruik van wasbare luiers krijgt je kind heerlijk zachte billetjes en lever je een bijdrage aan het terugbrengen van de wereldwijde afvalberg.

Alle producten van WeeCare zijn ontworpen in Denemarken door Caroline Heller. Sommige producten zijn ook daadwerkelijk geproduceerd in Denemarken, andere worden gemaakt in betrouwbare kleine Chinese fabriek.

Maat

Maten: 1 maat/ onesize

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.