Easy Onesize Insert

Dit is de binnenluier van de WeeCare Easy Shell. Deze binnenluier past zo wel in de medium als large versie van de WeeCare Easy Shell. Je kunt deze binnenluier heel makkelijk vast maken aan het buitenbroekje d.m.v. drukknoopjes.

Als je liever werkt met een all-in-one (AIO) luier, dan kun je er voor kiezen om deze binnenluier vast te laten zitten aan het buitenbroekje.

Wat maakt deze luier compleet: WeeCare Easy Shell + inlegvellen

 

 

10.95

Op voorraad

De WeeCare Easy is een praktische tweedelige wasbare luier die bestaat uit de Easy Shell (buitenbroekje) en de Easy Onesize Insert.

Als je liever werkt met een all-in-one (AIO) luier, dan kun je er voor kiezen om deze binnenluier vast te laten zitten aan het buitenbroekje. Voordeel is dat je makkelijk in één keer de luier kunt vervangen. Nadeel is extra was (normaliter kun je het buitenbroekje meerdere keren gebruiken) en de luier droogt iets minder snel als beide onderdelen aan elkaar vast zitten.

WeeCare Easy bestaat uit o.a. 4 lagen hennep, een laag katoen en bamboo en is hierdoor super absorberend.

Merk

WeeCare

WeeCare is nieuw Deens bedrijf dat zich volledig richt op het maken herbruikbare wasbare luiers van hoge kwaliteit.Duurzaam en ecologisch staan hoog in het vaandel bij WeeCare. De wasbare luiers van WeeCare zijn een uitstekend alternatief voor de wegwerpbare luiers. Door het gebruik van wasbare luiers krijgt je kind heerlijk zachte billetjes en lever je een bijdrage aan het terugbrengen van de wereldwijde afvalberg.

Alle producten van WeeCare zijn ontworpen in Denemarken door Caroline Heller. Sommige producten zijn ook daadwerkelijk geproduceerd in Denemarken, andere worden gemaakt in betrouwbare kleine Chinese fabriek.

Maat

Maten: 1 maat/ onesize

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.